Om oss

Om oss

Om Oss (Lite info och historia på ”Om oss” sidan)
EC Fastighet är din optimala partner när det gäller fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, byggadministration och lokaluthyrning. Vi har ett brett kontaktnät och vi jobbar i en slimmad organisation med korta beslutsvägar. Ekonomisk förvaltning sköter vi tillsammans med våra sammarbetspartners MG2 och Marknadssupport. Uthyrning av lokaler sker genom vår plattform lokaltorget.nu, medan lägenheter hyrs ut genom formuläret på vår förstasida som Ni finner här

Lite historia
1994 startade Arne Olsson Eko City Fastighetsutveckling AB och företaget höll då till på Västgötavägen på gamla I 17-området i Uddevalla. 2007 övertog Pelle Haglund företaget av Arne. Pelle hade tidigare arbetat som fastighetsförvaltare på Eko City samt som fastighetschef på Mattssonföretagen i Uddevalla AB. I och med ägarbytet flyttades verksamheten till Gustaf Mattssons väg 2, där vi än idag huserar. I dagsläget är vi tre heltidsanställda och två timanställda, Ni kan läsa mer om oss här (länk till kontaktsida med bilder och kort presentation om oss). 2014 fyllde företaget 20 år och i samband med detta bytte vi namn från Eko City Fastighetsutveckling till EC Fastighet.
Företaget har sedan starten 1994 främst ägnat sig åt högkvalitativ fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och byggadministration och det skall vi fortsätta med även i framtiden. Våra kunder består idag främst av: Mattssonföretagen i Uddevalla AB, Agneberg Fastigheter AB, U-Value AB, Skandrenting, Starke Arvid, Riksbyggen, Westbrings Hyresfastigheter AB, Tranfast AB och Heliaca AB.(Varje företagsnamn kan vara en hyperlänk så vi kan länka till de kunder som vill, kan vara bra för oss och dem när det gäller sökoptimering på google)